Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Jenny - 11 juni 2008 18:27


Hörde tidigare idag på radion (som vanligt) att en 10-årig flicka nära på blev bortrövad. Minns inte riktigt var de skede någonstans, men som tur var lyckades hon fly.


Hon hade tydligen varit ute vid en kiosk eller nåt sånt, när en man plötsligt började följa efter henne. Flickan märkte att haon var förföljd och försökte ta sej in genom porten till lägenheten, men mannen trängde sej in efter henne och sög tag i henne för att ta henne med sej. Flickan började skrika och försökte göra sej fri. Det fannas många människor i närheten som blev vittnen till det som hände. Flickan pappa fanns inne i lägenheten och kom rusande eftersom han hörde, tack vare att balkongdörren stod öppen, hur hon skrek på hjälp. Efter att flickan hade lyckats göra sej fri försvann mannen från platsen, men han greps senare av polisen.


Nu sitter han anhållen, misstänkt för människorov. Mannen har varit anhållen förut, misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt på en 5-årig pojke, men av någon anledning släpptes han fri för ett par dar sen.


Vart är egentligen vårt samhälle på väg. Är det meningen att snart ingen ska kunna känna sej trygg i sin egen hemmiljö ?

Ovido - Quiz & Flashcards